توضیحات
با حکومت اعراب بر ایران، خط کوفی در ایران رایج شد که یکی از خطوط اصلی آنها در اوایل دوره اسلامی بود. * این خط و نمونه های منحرف از آن تا قرن چهارم هجری مورد توجه بود. با گسترش خط اولیه به دلیل سرعت نوشتن، خط کوفی وارد مرحله بعدی شد و جنبه تزئینی به خود گرفت. این خط انرژی بصری متفاوتی نسبت به خطوط دیگر مانند نسخ، ثلث و غیره داشت. و این نکته مورد توجه و مهم قرار گرفته است.

دانلود رایگان فونت ایلیا از مریم سافت
با توجه به نتایج به دست آمده از تحقیقات و تحقیقات انجام شده در مورد دودمان کوفیان مختلف از قبیل غربی، شرقی، گرهدار و غیره که از سده های اول هجری به جای مانده است، تصور خط جدید از نظر شکل بر برخی ویژگی ها متکی است. و دیده شدن خطوط کوفی هدف اصلی طراحی تایپ فیس ایلیوف بود.

دانلود فونت ایلیا از مریم سافت
نکته حائز اهمیت در طراحی این فونت، بازگرداندن خط کوفی نیست، بلکه توجه و استفاده از پتانسیل بصری خطوط سنتی و تاریخی برای تایپوگرافی مدرن و فرهنگ بصری با ظاهری متفاوت است تا بتوان به آن پرداخت. رویکرد جدید و مدرن در طراحی فونت ایلیا از ساختار خطوط نشق و ثلث و در برخی موارد خطوط تعلیق نیز استفاده شده است. یکی دیگر از ویژگی های این نوع وجود اتصالات مختلف است به طوری که گرافیست و تایپوگراف می توانند ترکیب های مختلف را بیابند و طراحی کنند.
این پروژه از اواسط تابستان 1392 فرآیند تحقیقاتی خود را آغاز کرد و در اواخر زمستان همان سال وارد فاز طراحی شد و در اواسط پاییز 1394 طراحی در 4 وزن نهایی شد. با توجه به تصمیم به انتشار و همچنین ویژگیهای تایپوگرافی نرمافزار شرکت نرمافزار مریم، در اوایل سال ۲۰۱۹ مجدداً کار شد و دو وزن دیگر به آن اضافه شد.
* حمیدرضا قلیچ خانی، آشنایی با خوشنویسی ایران، انتشارات فرهنگ ساز.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.