توضیحات
فونت صلی الله علیه و آله و سلم درود بر حسین(ع)، و بر یاران حسین(ع)، و بر دوست داران حسین(ع). فونت درود یک فونت سیمبل است که متشکل از 46 کارکتر علیه السلام، سلام الله علیها، سلام الله علیهما، صلی الله علیه و آله و سلم، و چندین تنزیه و تسبیح و دورد دیگر می باشد. کارکترهای فونت درود مدتی پیش توسط جناب آقای هاشم دهقانیان در قالب یک فایل eps در اختیار من قرار گرفته و من اخیرا آنها را در قالب یک فونت پیاده سازی نمودم.
صلی الله علیه و آله و سلم نستعلیق
امیدوارم از این فونت در کارهای ارزمند و دینی خود به خوبی بهره ببرید. ضمن التماس دعا از همه عزاداران حسین ابن علی (ع) از عزیزانی که از فونت درود استفاده میکنند درخواست داریم نظرات و پیشنهادهای خود را درباره این فونت در اختیار ما قرار بدهند. امید است در نسخه های بعدی نقایص احتمالی را رفع کنیم.
■ آموزش نصب فونت درود در ویندوز
ابتدا دقت داشته باشید فایل دانلودی را از حالت فشرده خارج کرده باشید.
اگر از ویندوز 7 به بالا استفاده میکنید کافی است که روی فونت و یا فونت ها کلیک راست کنید (فقط فایلهای با فرمت ttf و otf دقت کنید فایل دیگری را انتخاب نکرده باشید) و روی گزینه install کلیک کنید تا فونت ها نصب گردند.
در حالت کلی فونت مورد نظر را در مسیر فونتهای ویندوز کپی نمایید، مسیر پیش فرض: C:\WINDOWS\Fonts
برای آشنایی بیشتر با نحوه استفاده و به کارگیری فونت در پلتفرمهای مختلف بخش راهنمای سایت را مطالعه کنید.
Atefe –
لینک دانلود ارور میده اگه ممکنه اصلاح کنید
مصطفی محسنی –
سلام. اصلاح میشود. میتوانید از لینک کمکی استفاده کنید
مسعود عیسوی –
کاش توضیح میدادید که باید صفحه کلید در حالت زمان انگلیسی باشد
و کاش کل علائم پشت سر هم بود مثلا تمام اعداد و یا یک ردیف از صفحه کلید و یا اینکه نزدیک ترین حرف به عنوان مورد نظر
جعفری –
سلام، ممنون از اینکه فونتی درست کردید که عجل الله فرجه الشریف هم داره. میخواستم بدونم که اون ایرادی که یکی از دوستان گفتند که فونت کوچیک و ناخوانا و بالاتر از سطر زده میشه، اصلاح شده؟ نسخه جدیدی از فونت تولید کردید؟
علی سواری –
پاسخ: بله
احسان –
.
سلام و عرض احترام.
از زحماتِ شما سپاسگزام.
چند کلمه شاید در جهت اصلاح بیشتر :
1- قبلاً از سیمبل «علائم» (Alaem) برای این کار استفاده میکردم.
حُسن سیمبل علائم در وضوحش است. یعنی اگر با سایزهای بزرگ هم نوشته شود، باز کاراکترهای این سیمبل واضح است و صِرفاً برای رفع تکلیف و وظیفه نیست بلکه حقیقتاً خوانده میشود.
امّا مشکل اصلی سیمبل علائم در این است که فاصلۀ خطوط را تغییر میدهد. با اینکه سایز کاراکتر علامت -به حسب ظاهر- بزرگ نیست، ولی با بکارگیری آن، خطّ زیرین را پائینتر میبرد.
این اشکال مهمّی است که با کوچکتر کردنِ سایز کاراکترِ سیمبل هم چندان قابل حل نیست. و در ضمن با کوچکتر کردن سیمبل، اصلِ کاراکتر سیمبل از وضوح و ظرافت خارج میشود و خواندن آن مشکل.
امّا فاصلۀ خطوط با بکارگیری سیمبل "درود"، تغییر نمیکند و این جای تشکر دارد.
ولی وضوح سیمبل "درود" چندان مطلوب نیست. خصوصاً در سایزهای بزرگتر از 14 که این مطلب بیشتر محسوس است. که امیدوارم به همّت شما اصلاح شود.
2- دوّمین مطلب در خصوص اینگونه سیمبلها وجود نداشتنِ سیمبل لعن است.
متاسفانه کم کم نگارش لعنِ برای ذکر دشمنان خدا، در نگارش متون مذهبی -حتّی آن متونی که قصد انتشارش هم نیست- به دست فراموشی سپرده شده است! و انگار چنین حقیقتی هیچوقت وجود نداشته است!
اعتقادی قوی و راسخ میخواهد که با قوّت ایمان و همّت و نظر بلند، گروهی سیمبلِ "لعنة الله علیه" ، "لعنة الله علیهما" و "لعنة الله علیها" و "لعنة الله علیهم اجمعین" که در کلام حضرات معصومین (ع) بر علیه دشمنانشان به وفور آمده و سفارش فرمودند، ساخته شود.
ان شا الله این همّت توشۀ آخرتی برای شما و همکارنتان است و تا قیامت، آنچه که از سلام و صلوات بر حضرات آل الله (ع) و آنچه از لعن بر دشمنانشان در نگارهها و یادداشتها با سیمبلهایِ ساخت شما نوشته شود، قوّت قدم شما و نسل شما، و باقیات و صالحاتتان خواهد بود.
پیشتر از زحمات شما تشکر و قدردانی میکنم.
لطفاً در صورتِ پاسخ عملی به درخواست حقیر، بنده را با ایمیل آگاه کنید تا ان شا الله از مرحمت شما محظوظ شوم.
در پناه حقّ
یا علی (ع)
.
فاطمه –
ممنون بابت مطلب مفیدتون 🙂
مشکات –
تشکر
خدا خیرتان دهد
امیرحسین –
چگونه از آ« استفاده کنم؟لطفا توضیح دهید
حسین –
خدا خیرتان دهد