دانلود فونت فارسی اردیبهشت شابلون
رایگان
جزئیات بیشتر
خرید فونت توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر از ایرانفونت است و بلافاصله پس از خرید فونت فارسی لینک دانلود فونت در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش فونت در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.لطفا حقوق طراحان فونت را رعایت کنید. همچین سوالی تو ذهنتون هست که اسم این فونت رو کسی میدونه؟! برای پاسخ به این سوال و موارد مشابه وارد کانال ایران فونت در تلگرام شوید(کافیه iran font رو در تلگرام سرچ کنید) و با عضویت در کانال و همچنین گروه fontfaq به تمامی سوالات خود پاسخ دهید.
- قابل استفاده در گوشی های هوشمند(موبایل) اندروید و آیفون کوئیک(Quik) زد فونت(zfont) استوری فونت(story font) اینشات(InShot) فونتوام(Phonto) پیکس آرت(Picsart) اسنپ سید(Snapseed) کاین مستر(KineMaster) ویوا ویدئو(VivaVideo) فوتو لب(Photo lab) متن نگار(matnnegar) ویدئوشو(VideoShow) پاوردایرکتور(Powerdirector)
- قابل استفاده در کامپیوتر(رایانه) ویندوز و مک فتوشاپ(Photoshop) پریمیر(premiere) افتر افکت(After Effects) فیلمورا(FilmoraGo) کانوا(Canva)
- دسترسی به فایل فونت و همچنین آپدیت(به روزرسانی) فونت فارسی به صورت مادام العمر رایگان است.
- پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده از فونت توسط طراح و مدیر سایت ایران فونت
- IRAN FONT | Online Persian Font Store
در اواخر دهه ۵۰ تایپ فیسی مورد استفاده طراحان بزرگی چون «استاد ممیز»، «کوروش و بهزاد شیشه گران»، «عباس سارنج» و دیگر طراحان آن دوره قرار میگرفت که در قالبهای «لتراست» و «حروفچین» عرضه میشد. این تایپ فیس، عمدتا در کارهای انقلابی و با مضامینی همچون جنگ و دفاع مقدس و… جهت مصارف تابلو نویسی، پلاکاردنویسی، دیوار نویسی، شابلون نویسی و..، توسط نهادهای انقلابی، انجمنهای اسلامی، گروههای تبلیغاتی مساجد و ادارات، تابلو نویسها و هنرآموزان به کار گرفته میشد. به مناسبت بزرگداشت روز جهانی گرافیک (۷ اردیبهشت – ۲۷ آوریل)، «مرک آفرینسهای فرهنگی هنری ریحان» با همکاری «استودیو طراحی مثلث»، در مطلع همکاری مشترک جهت طراحی و تولید فونتهای گرافیگی، اقدام به ساخت، هینهسازی، دیجیتالیسازی این تایپ فیس قدیمی و نوستالژیک نموده است. شایان ذکر است طراحی این تایپ فیس که ظاهری شبیه به فونتهای امیر، تیتر، زر بولد، زمرد و… دارد، بدون ذکر نام طراح و عنوان تایپ فیس، در حدود سه دهه گذشته، توسط «محصولات حروفچین» و در قالبهای لتراست و حروفچین عرضه گردیده بود، که پس از وکتورایز و دیجیتالی کردن آن جهت عرضه عمومی توسط این مجموعه، عنوان «اردیبهشت» برای این t,kj انتخاب گردید. از ویژگیهای فونت اردیبهشت میتوان به امکان تایپوگرافی و استفاده از حروف زینتی مثل ی کشیده، تخصیص فرمهای مختلف از یک حرف به گلیفهای متعدد، پشتیبانی از زبانهای فارسی، عربی و انگلیسی (که بدون تعویض قلم و زبان امکان تایپ انگلیس با قلمی هم وزن قلم اصلی نیز فراهم میباشد)، لیگچر، یش از صدها کرنینگ فشرده، اسکریپت نویسی، جانمایی اختصاصی موقعیت اعراب نسبت به هر حرف و نوشته، امکان درج عبارات علیه السلام و صلی الله علیه و آله سلم و… اشاره نمود.
طراح: ناشناس (محصولی از حروفچین دهه ۵۰) وکتورایز، بهینه سازی، دیجیتال سازی وساخت فونت: «جعفرپیشه (صریر)»… با همکاری حمیدرضا قربانپور با حمایت: مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری ریحان / استودیو طراحی مثلث
■ آموزش نصب فونت در ویندوز
ابتدا دقت داشته باشید فایل دانلودی را از حالت فشرده خارج کرده باشید.
اگر از ویندوز 7 به بالا استفاده میکنید کافی است که روی فونت و یا فونت ها کلیک راست کنید (فقط فایلهای با فرمت ttf و otf دقت کنید فایل دیگری را انتخاب نکرده باشید) و روی گزینه install کلیک کنید تا فونت ها نصب گردند.
در حالت کلی فونت مورد نظر را در مسیر فونتهای ویندوز کپی نمایید، مسیر پیش فرض: C:\WINDOWS\Fonts
برای آشنایی بیشتر با نحوه استفاده و به کارگیری فونت در پلتفرمهای مختلف بخش راهنمای سایت را مطالعه کنید.
نظر، پیشنهاد و انتقاد خود را از فونت مد نظر ارسال بفرمائید. بهتر است از فضای خالی(Space)بیشازحد معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات فارسی و انگلیسی با صفحه کلید جداً بپرهیزید و همچنین از فونت اصیل فارسی استفاده کنید. نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی از فونت و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به فونتی خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای جداً خودداری کنید. با احترام _ ارادت بی کران (مدیریت سایت ایران فونت مسلم میان آبی)
رایگان
مهدی
در تاریخ
خفن
مهدی
در تاریخ
خیلی عالی بود